Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers Today 27 April 2021 Episode 1

Flipkart Quiz, Notification, Quiz Answers

Flipkart PrizeWali Pathshala Quiz, Flipkart Prize Wali Pathshala Answers 27 April 2021 Today win– Hey Friends here are all the correct 3 answers to The Quiz.

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz is Live Now. You can play the Flipkart Prize Wali Pathshala Play and win Vouchers, Gems & More. If You are looking for fast and right Flipkart quiz answers here are all 3 correct answers to The Quiz.

The show is about answering correct answers of the quiz show. The host of the show, Sugandha Mishra & Garvitt Pareek will ask 3 questions in each episode, the users will be given options to choose from. You are eligible to win a reward if you score all 3 correct answers in the episode.

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Details:

  • Quiz Prizes: Gems, Vouchers & Prizes
  • Total Prizes: 1 Lakh + Prizes
  • Available on: Flipkart Game
  • Based on: General Knowledge
  • Date & Time: 27 April, 12AM to 12PM
  • Winner Announcement: Immediately

How to Play Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz 27th April

1.. Download Flipkart App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign in to the Flipkart App.

3. Open Games Section in the app & Find Prize Wali Paathshala Contest

4. There will be a total of 3 Video-Based  questions

5. Answer all Prize Wali Paathshala Quiz questions correctly to enter the lucky draw.

Flipkart Prize Wali Paathshala Answers Today 27 April 2021 

Updating Time: 12.01 AM (Note- If you Not See the answers

Here are Flipkart Prize Wali Paathshala Answers Today: Season 2 Episode 1: The Pathshala Resumes

Q1: Which planet in our solar system has a day that is longer than its year?

Answer 1: venus

Q2: Where did the Dandi March start from?

Answer 2: Ahmedabad

Q3: Which of these actresses was originally named Ashwini?

Answer 3: Shilpa Shetty

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today 26 April 2021

Flipkart Power Play Answers Today Win – Prizes

Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers Today Win – Gifts

Flipkart Crime Stories Quiz Answers Today khoj apradhi ki

Flipkart FYI Quiz Answers Today For Your Information Quiz

Flipkart Aage Kya Answers Today Atrangi Drams Win Realme 8 Pro

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today (All Episodes Answers)

Flipkart The Ultimate Realme Quiz Answers & Win – Realme Soundbar

Flipkart The Grid Quiz win with the stars Answers

Flipkart Big Billion Muqabla Quiz Answers Today Win: Prizes

Flipkart Sabse Funny Kaun Answers Vote & Win Prizes

Flipkart Beat The Genius Quiz Answers Today Win SuperCoins

Season 1 All Episode Answers

 

Q1: Near which of these places did Rani Laxmi Bai die fighting the British ?

Answer 1: Gwalior

Q2: Which mythological weapon is found on the Param Vir Chakra medal ?

Answer 2: Vajra

Q3: Which of these creatures is found on India’s national emblem ?

Answer 3: Horse

12 January Prize Wali Pathshala Quiz Answers

Q1: Which of these ratios is the same as 2:3?

Answer 1: 6:9

Q2: Which of these gods is primarily worshipped at the Tirumala temple at Tirupati?

Answer 2: Vishnu

Q3: At which town did Mangal Pandey attack British soldiers triggering the 1857 revolt?

Answer 3: Barrackpore

6 January Prize Wali Pathshala Quiz Answers

Q1: Which pair among the following is an odd pair?

Answer 1: Priyanka & Parineeti Chopra

Q2: Indian Railways started the Shatabdi Express train served to mark whose 100th birth anniversary?

Answer 2: Jawaharlal Nehru

Q3: Which of these is not the name of a smart assistant?

Answer 3: Oculus

4 January Prize Wali Pathshala Quiz Answers

Q1: CNG largely consist of which gas?

Answer 1: Methane

Q2: Which of these can hear sounds in the frequency range which humans cannot hear?

Answer 2: All Of These

Q3: By counting the number of which of these in a tree can you determine its age?

Answer 3: Trunk Rings

3 January Prize Wali Pathshala Quiz Answers

Q1: How many years did Shah Jahan take to complete the construction of the Taj Mahal?

Answer 1: 22 Years

Q2: Who among these was the first Indian actress to receive the 3 Padma Shri Award?

Answer 2: Nargis

Q3: 3. Who was the first Indian woman to win an Olympic medal?

Answer 3: Karnam Malleswari

2 January Prize Wali Pathshala Quiz Answers

Q1: In which of these does sound travel the fastest?

Answer 1: Solid

Q2: Which dance form has three primary gharanas named Jaipur – Banaras, and Lucknow?

Answer 2: Kathak

Q3: The stem of which of these is usually consumed as a vegetable?

Answer 3: Potato

1 January Prize Wali Pathshala Quiz Answers

Q1: According to the last census which Indian state has the lowest population?

Answer 1: Sikkim

Q2: Botanically speaking which of the following is a berry?

Answer 2: Banana

Q3: Which of these Indian monuments is the oldest?

Answer 3: Ajanta Caves

27 April Prize Wali Pathshala Quiz Answers

Q1: In which year was Instagram launched?

Answer 1: 2010

Q2: Which is the world’s first trillion-dollar tech company?

Answer 2: Apple

Q3: During what time period was World War I fought?

Answer 3: 1914-1918

30 December Prize Wali Pathshala Quiz Answers

Q1: Which of this agreement was signed between India and Pakistan following the 1971 Bangladesh war?

Answer 1: Simla Agreement

Q2: What is the minimum age for a person to be a member of the Rajya Sabha?

Answer 2: 31 Years

Q3: In which year did the Jallianwala Bagh massacre take place?

Answer 3: 1919

29 December Prize Wali Pathshala Quiz Answers

Q1: Which of these zodiac signs is denoted by the goat?

Answer 1: Capricorn

Q2: Which of these events in Indian history happened first?

Answer 2: Swadeshi Movement

Q3: In which of these Olympic events do participants cover the most distance?

Answer 3: 50 KM Walk

27 December Prize Wali Pathshala Quiz Answers

Q1: Who was the chairman of the drafting committee of the Indian Consitution

Answer 1: BR Ambedkar

Q2: Which of these is also called the ‘golden fiber’?

Answer 2: Jute

Q3: Which influential antibiotic was discovered by Alexander Fleming?

Answer 3: Penicillin

27 December Prize Wali Pathshala Quiz Answers

Q1: Which of these board games was invented in India?

Answer 1: Chess

Q2:  Which planet in our solar system has the largest ring system?

Answer 2: Saturn

Q3: Which is the largest Indian state by area?

Answer 3: Rajsthan

About Flipkart Prize Wali Pathshala Quiz – 

Prize Wali Paathshala is an interactive quiz show where a child prodigy Chintu helps an older student Sonam learn about their favorite topics including school subjects, general knowledge, and Bollywood. Users will get a chance to play along and win prizes worth lakhs.

Leave a Reply